De meest inspirerende mensen zijn 'gewoon' zichzelf!

De professie en passie van Merel Brouwer is het verzorgen en ontwikkelen van trainingen. Omdat geen bedrijf hetzelfde is, kan ook geen training identiek zijn. Daarom ontwikkelt MPB Training & Coaching maatwerk. De levendige en praktijkgerichte trainingen die wij verzorgen, bieden de mogelijkheid de dagelijkse praktijk van de eigen organisatie en de deelnemers diepgaand te behandelen.

  1. Dynamisch
  2. Diepgaand
  3. Duurzaam

Wat heb je aan kennis als het niet toepasbaar is in jouw praktijk? Tijdens een training gaat het vaak om bewustwording, inzicht en soms om het aanleren van nieuwe kennis en vaardigheden. Het gaat erom de aangeleerde kennis in te zetten, om tot (nieuw) effectief gedrag te komen. Zelfinzicht is daarbij essentieel, maar ook acceptatie, moed en respect spelen een belangrijke rol. Het gaat er niet om te veranderen, het gaat erom meer jezelf te zijn.

Het vergroten van zelfkennis, collega's beter leren kennen en begrijpen en oefenen met gedrag /vaardigheden die direct toepasbaar zijn in het dagelijkse werk (leven), dat is onze passie en dat is waar wij goed in zijn. Een MPB training draagt bij aan een professionele aanpak van de communicatie, een prettig werkklimaat en effectieve samenwerking in organisaties.

Wij verzorgen maatwerktrainingen op het gebied van: