Ga maar op pad, de weg komt vanzelf

Met oprechte interesse, betrokkenheid, oordeelsvrij en met één-punts-aandacht voor wat de gecoachte bezighoudt voert Merel Brouwer haar coachingsgesprekken. Verfrissend en zonder het beter te weten gaat ze met de gecoachte in gesprek. De personen die zij coacht werken in verschillende organisaties en in diverse beroepsgroepen, maar ze zijn allemaal bezig met hun persoonlijke groei en ontwikkeling, in hun kracht staan vanuit echtheid en authenticiteit.

  1. Kracht
  2. Kwetsbaar
  3. Kwaliteit

Tijdens een coachingstraject inventariseren we de beginsituatie en de gewenste eindsituatie. Afhankelijk van het gewenste resultaat en de situatie wordt er bewustwording gecreëerd, inzichten aangereikt, vaardigheden ontwikkeld en/of kennis overgedragen. Over het algemeen beslaat een coachingstraject uit vier á vijf gesprekken van 1,5 tot 2 uur.

De coachingsgesprekken kunnen plaatsvinden op onze locatie in Soest (midden Nederland) en het is ook mogelijk om een andere geschikte locatie te kiezen. Soms kiezen we ervoor om één van de coachingsgesprekken te laten plaatsvinden in de manegebak samen met het paard. Deze paardencoachingsessie levert vaak heel snel mooie, bijzondere en waardevolle inzichten op voor de gecoachte.