Zeg wat je bedoelt en doe wat je zegt

Wie is Merel Brouwer
‘Gedreven, enthousiast, innemend en steeds meer in mijn kracht’

  1. Gedreven
  2. Enthousiast
  3. Innemend

"Ik heb echt het mooiste werk wat er is". Mijn belangstelling voor leerprocessen, persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling is tijdens mijn studie Onderwijs Pedagogiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam ontstaan. Na deze studie heb ik bij een aantal grote en middelgrote organisaties mogen werken als trainer en coach. Mijn wens om een eigen trainingsbureau op te richten is eerder uitgekomen dan verwacht. Nu bijna 15 jaar geleden startte ik met  MPB training & coaching, een mooie stap waar ik nog elke dag erg gelukkig mee ben. Met veel passie, enthousiasme en gedrevenheid werk ik samen met mensen aan hun persoonlijke groei en persoonlijke en organisatorische doelstellingen.

Mijn manier van werken is oprecht, betrokken en levendig, waardoor mijn trainings- en coachingsessies een persoonlijk en open karakter hebben.

Samen met fijne en inspirerende collega’s werk ik hierbij regelmatig samen om maatwerk en kwaliteit te bieden waar ik helemaal achter sta.

Sinds 2006 werk ik met paardencoaching, een bijzondere manier van coachen wat mooie, confronterende en vooral waardevolle inzichten oplevert voor de gecoachte. Mijn liefde voor paarden kan ik op deze bijzondere manier integreren in mijn werk als trainer en coach.

Samen met mijn man en onze drie lieve kinderen geniet ik van het leven. Ik heb veel hobby’s en interesses. Ik ben graag buiten, hardlopend met de hond in het bos, trainend op het hockeyveld of op de tennisbaan.

Het mooie van het werk dat ik doe, is dat ik elke dag opnieuw leer. Niet alleen van de boeken en cursussen die ik zelf volg, maar ook tijdens de trainingen en coachingsessies die ik verzorg. Het zit vaak in de kleine dingen die van grote waarden zijn.

Locaties

Wij verzorgen onze trainingen, coachingsessies en teambuilding op de locatie die voor onze opdrachtgevers het prettigst is. Dit kan in het bedrijf zelf zijn of op andere trainingslocaties door heel Nederland en België. Wij zijn gevestigd in Soest (midden Nederland) en werken met verschillende mooie locaties samen om onze coachingstrajecten, teamsessies en paardencoaching te verzorgen.