A Beautiful Story

Vrijdag 24 maart 2023

Het is zo bijzonder om een klein stukje mee te mogen lopen op het pad van een coachee. Dat hij of zij tijdens het coachtraject het vertrouwen heeft om het persoonlijke verhaal te delen. Het verhaal waar de gecoachte niet altijd blij mee is, het heeft namelijk sporen achtergelaten, waardoor ze patronen hebben ontwikkeld die zij zich zo eigen hebben gemaakt. Het mechanisme dat effectief bleek te zijn als kind en nu, nu je volwassen bent helemaal niet meer zo prettig is en zelfs belemmerd werkt. Dit verhaal een plek geven, het accepteren, er mild naar kunnen kijken. Om vervolgens jezelf toe te staan om er een nieuw verhaal naast te maken. Het verhaal van in het nu, van volwassen- en je-zelf zijn. Van accepteren en ontdekken, dat geeft kracht en positieve energie.

Het klinkt misschien gek, maar ik ben dankbaar voor de verhalen en het even samen lopen op hun pad. Aan het eind van het coachtraject geef ik (alleen de vrouwelijke coachee) dit kleine kadootje kado. Als bedankje voor A Beautiful Story, met de steen die past bij het verhaal.

Zo steun ik tegelijk ook het mooie verhaal van A Beautiful Story zelf, het bedrijf in Amsterdam waar ik nu drie jaar mee samenwerk en teamsessies voor begeleid!

Nieuwsoverzicht