Make Your Move!

Vrijdag 09 juli 2021

Wat is jouw Move? Hoe laat jij zien als jij iets fantastisch hebt gedaan, welke beweging maak jij bij een overwinningsgevoel en welk woord of geluid hoort daarbij? 

Alles is energie, je bent er niet altijd bewust van, je ziet het niet altijd, maar het is er en het is er altijd. Je voelt het, is aanstekelijk en het geeft je kracht. Jouw energie heeft invloed op hoe je je voelt. Hoe je je voelt heeft een enorme invloed op hoe je overkomt, op je houding, je ademhaling en je poses. 

“To change your state in a heartbeat, make a radical change in your physiology……”

Richard en ik eindigden onze Energy workshop gisteren met een gezamenlijke Make Your Move met alle medewerkers van Neuf & Associates! Zo gaaf om te voelen (te zien en te horen) wat een positieve en krachtige energie er dan vrijkomt. 

Ook als je je even niet zo lekker voelt, bedenk dan wat is ‘My Move’ en doe’m dan maar gewoon… het bijzondere is dat je je daardoor echt beter voelt, er is een andere energie voelbaar. Als je wilt weten hoe mijn "Move" eruit ziet...... zie dit plaatje, dit is de mijne :)  https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6819276034186231808/

Nieuwsoverzicht