Little HAPPY DANCE

Maandag 11 januari 2021

When you do business with a small business an actual person does a little HAPPY DANCE. Zo staat het op de Home pagina van Caro, zij vroeg mij dit weekend of ik haar feedback wilde geven op haar website.... en dit is precies hoe ik me al 17 jaar voel. Deze maand vier ik dat ik 17 jaar mijn eigen MPB trainingsbureau heb. Nog steeds een small business met veel kleine Happy Dance momenten. 17 jaar, natuurlijk met ups-and-downs…. met spanning, vertrouwen, een foutje en nog een fout en heel veel lachmomenten, leermomenten, in het Nederlands, in het Engels en in het Dunglisch :) 

En precies zoals dit plaatje zegt….. nog steeds, hoe groot of hoe klein de opdracht ook is, elke nieuwe opdracht voelt alsof het mijn eerste opdracht is. Het gevoel van verheugen, die prettige positieve spanning van de eerste keer met die groep, of de eerste keer met dit onderwerp of de eerste keer in het Engels… het voelt al 17 jaar de eerste keer… en eigenlijk klopt dat ook, want geen opdracht is hetzelfde en geen team is hetzelfde. En je mag best weten, na ieder gesprek, na iedere paardencoaching, teamcoaching of training die ik geef, doe ik, soms al in de trainingsruimte als de deelnemers al weg zijn, soms in de auto, in mijn eigen kantoor of gewoon in de keuken met of zonder kids erbij, een little happy dance. 

Lieve opdrachtgevers, organisaties, teams, deelnemers, mede- trainers, coaches, trainingsacteurs waarmee ik heb samengewerkt de afgelopen jaren. Ik houd van dansen en ik ga heel graag nog even door met die little happy dance!

https://www.linkedin.com/feed/

Nieuwsoverzicht