Gecertificeerd voor DISC

Donderdag 29 november 2018

Trots, wij zijn nu DISC gecertificeerd! Donderdag 29 november was de laatste bijeenkomst en tevens de officiële DISC certificering. Wat een mooi, diepgaand en compleet instrument is DISC. Wij gaan dus nu officeel de DISC analyses toepassen binnen teams en organisaties!

Bekijk het bericht op LinkedIn

Wat is DISC? Het DISC model brengt voorkeursgedrag en -communicatie in kaart in 4 persoonlijkheidsstijlen.  Het begrijpen van de 4 persoonlijkheidsstijlen helpt je om beter te communiceren, conflicten te voorkomen, de verschillen in anderen te waarderen, vertrouwen te winnen en anderen positief te beïnvloeden.

Met de DISCanalyse kun je je eigen voorkeuren in verschillende omgevingen in beeld brengen en ook die van anderen. Hierdoor begrijp je (beter) wat jezelf en anderen motiveert en waarom jij en anderen bepaalde keuzes maken en voorkeuren hebben. Het bevordert open communicatie, versterkt relaties en vergroot persoonlijke effectiviteit!

We gaan nu officieel de DISC analyse inzetten bij persoonlijke coachtrajecten en teamtrajecten. De eerste twee coachees hebben de DISC vragenlijst al gedaan en tijdens een coachsessie besproken. De eerste DISC teamdag met het team Servicecenter van Vijfhart staat gepland op 3 januari!

 

Nieuwsoverzicht